Open dag basisscholen Apeldoorn

vrijdag 4 oktober 2013

Op vrijdag 4 oktober tussen 09.00 en 12.00 uur staat de eerstvolgende open dag gepland. Bijna alle basisscholen in Apeldoorn trekken samen op om ouders de kans te geven zich breed te oriënteren op een school voor hun kind. Tijdens deze gezamenlijke open dag kunt u ruim 60 basisscholen in Apeldoorn bezoeken waaronder onze school  aan de Agricolastraat. De open dag is een mooie kans om bij meerdere scholen te gaan ‘buurten¹.
Bent u bezig met het maken van de basisschoolkeuze voor uw kind dan kunt u de open dag benutten om sfeer te proeven tijdens een normale schooldag.
Ook voor ouders die, door verhuizing of voor een andere reden, van plan zijn om van school te wisselen is deze open ochtend praktisch.