Optreden in Gigant: ‘ik val niet, ik dans’

vrijdag 8 maart 2019

Optreden in Gigant: ‘ik val niet, ik dans’

Het Web is onderdeel van de Brede school Sprenkelaar. Ieder jaar krijgen kinderen de kans om binnen en buiten schooltijd kennis te maken met tal van activiteiten. De afgelopen periode hebben kinderen van unit 2 dansles gehad van juf Anna van TKP in samenwerking met Gigant. Er was veel belangstelling voor de lessen en 15 kinderen hebben deelgenomen aan de cursus. De cursus werd afgesloten met een echte voorstelling in een echt theater (Gigant) samen met professionele dansers. Op zondag 10 februari was het zover en samen met leerlingen van Tim Koldenhof Producties en dansgroep ArteZ gaven zij de voorstelling ‘Ik val niet, ik dans’. Rond 14.00 uur hebben ze een generale repetitie gedaan en om 15.15 een workshop samen met ouders en belangstellenden. Om 16.00 uur begon de voorstelling voor een bomvolle zaal. Het was een geweldige middag en wat een mooie complimenten hebben de kinderen gekregen! Dank aan juf Anna van TKP voor de leuke lessen op school en Gigant voor de mooie voorstelling!
Foto’s staan al in een album. Het filmpje van de voorstelling volgt