Tien mooie ballen…….glinsterend en rond….

donderdag 19 december 2019

Tien mooie ballen…….glinsterend en rond….

Er werd deze dagen gezellig gezongen, geknutseld en natuurlijk ook geleerd in school. Gisteren heeft unit 2 mooie kerstbakjes gemaakt met hulp van heel veel ouders. Wat was het gezellig samen. Vandaag gaan de kinderen van unit 1 dit nog doen. Vanavond hebben we samen een kerstdiner. Alle kinderen worden om 16.50 uur op school verwacht met een lekker gerechtje. Van alle gerechtjes bij elkaar maken we dan een heerlijk buffet voor in de unit. Het diner is van 17.00 uur tot 18.00 uur. Het speellokaal hebben we omgetoverd in kerstsfeer, de ouders kunnen daar tijdens het kerstdiner gezellig een drankje drinken en een hapje eten. Om 18.00 gaan de deuren van de units open en zullen de kinderen voor u nog een klein kerstoptreden verzorgen. Op deze manier sluiten we het jaar gezellig samen af. Morgen start de kerstvakantie. De leerjaren 1 t/m 4 zijn de hele dag al vrij en de leerjaren 5 t/m 8 krijgen om 12.00 uur vakantie. We hopen dat iedereen heerlijk gaat genieten van de vakantie en op maandag 6 januari 2020 weer uitgerust om 8.30 uur op school is.
Het team van Het Web wenst u alvast fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.