Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 10 oktober 2018 van 9.00 tot 12.00 uur.

Het programma

Onze school

Onze kinderen groeien op in een omgeving waar mensen wonen die niet alleen in Nederland geboren zijn. Zij spelen samen met kinderen uit verschillende culturen. Als zij bij ons naar school gaan, zorgen wij voor een zo optimaal mogelijk cognitief klimaat, waar de kinderen zich in een kleurrijke omgeving kunnen ontwikkelen en respectvol van en met elkaar leren.

Modern onderwijs, gericht op jou en de mensen om jou heen. Daar staan we voor. Als spin in het web in onze wijk en met alle aandacht voor het online web. We vormen het ontmoetingspunt van de wijk, zijn opleidingsschool voor nieuwe leerkrachten en we werken veel met tablets. We zorgen daarmee voor een veilige en toekomstgerichte omgeving.

Wij werken met leerjaren, basisgroepen en units. De kinderen leren in verschillende samenstellingen te werken en leren daarmee van elkaar.

Programma

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen! Graag tot ziens op onze open dag!

• openbare basisschool Het Web Apeldoorn
  • 20160928_LP055_123_hetWeb_SunnyGardeur_1223
  • 20160928_lp055_123_hetweb_sunnygardeur_0360
  • 20160928_LP055_123_hetWeb_SunnyGardeur_0713
  • 20160928_LP055_123_hetWeb_SunnyGardeur_0769

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.