• Open dag

Open dag

 

Open dag op basisscholen in Apeldoorn op woensdag 15 nivember!

Op woensdag 15 november 2023 tussen 9.00 – 12.00 uur staan de deuren van bijna alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Vooraf online oriënteren op de basisscholen kan via www.basisscholenapeldoorn.nl. Maak 15 november kennis met verschillende scholen en hun teams! 

Alvast kennismaken
Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier de sfeer te proeven op een basisschool. Scholen werken samen met een of meerdere kinderopvangorganisaties in de school of in de buurt van de school. Op de open dag kun je meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.  

Voor meer informatie over de scholen ga je naar www.basisscholenapeldoorn.nl 

Tijdens de open dag van 15 november verzorgen leerlingen van leerjaar 8 rondleidingen. Zij kunnen heel goed over onze school en het unitonderwijs vertellen. Team en directie zijn natuurlijk
aanwezig om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. Verder kunt u ook ons gloednieuwe groen schoolplein bewonderen waar we tevens bewegend leren lessen geven.

Wij hebben nog in iedere groep plek voor kinderen! 

Programma

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen! Graag tot ziens op onze open dag!

  • naamloos
  • 321start-slalomleren
  • 4
  • ws9

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via