Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leerzaam en leuk mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 7 oktober 2020 van 9.00 tot 12.00 uur.

De open dag op woensdag 7 oktober gaat gelukkig door! Wel op een aangepaste manier en uiteraard corona-proofZoals dat nu bij het bezoeken van veel evenementen en activiteiten geldt: geïnteresseerden moeten zich aanmelden via basisscholenapeldoorn.nl  voor een ‘tijdslot’ en wontvangen per uur maximaal 3 gezinnen.

Ouders die zich aanmelden voor de open dag ontvangen een dag van tevoren een e-mail met het bekende triage-formulier en het verzoek om bij verkoudheidsklachten het geplande bezoek af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Stuur ons in dat geval een mail via het contactformulier of bel ons op nummer 055 3666630.

De open dag is uitsluitend bedoeld voor ouders die ‘nieuw’ zijn. Onze eigen ouders en/of grootouders kunnen we ditmaal jammer genoeg geen gelegenheid bieden om tijdens de open dag de school te bezoeken. https://www.obshetweb.nl/nieuwe-ouder/kennismaken/

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. Zoals we inmiddels gewend zijn, kan het nodig zijn om een activiteit toch nog te annuleren. Dit gebeurt dan in overleg met de drie schoolbesturen en zij zorgen ook voor communicatie mocht dit nodig zijn.

We gaan er nu vanuit dat de open dag op een veilige manier kan doorgaan!

Programma

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen! Graag tot ziens op onze open dag!

• naamloos
  • ws4
  • ws9

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.