Motto, missie en visie

Motto
Op het Web draait het om jou!

Missie
Leren en ontwikkelen in een kleurrijke omgeving door sterk, modern en verbonden onderwijs !

Visie
Modern onderwijs, gericht op jou en de mensen om je heen. Daar staan we voor. Als spin in het web in onze wijk en met aandacht voor het online web.

Bij de kernvakken werken we met Expliciete directe instructie zodat jij daarna zelfstandig verder kunt werken en zelf verantwoordelijkheid leert nemen voor je weektaak. In de middagen werken we ook samen aan projecten zodat jij 21-eeuwse vaardigheden leert toe te passen zoals o.a. creatief denken, sociaal vaardig worden, communiceren, media wijsheid en samenwerken.

Hiermee zorgen wij voor een veilige en toekomstgerichte omgeving voor jou!

Wij zijn gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw met 3 units. In Unit 1 zitten de kleuters van leerjaar 1 en 2  bij elkaar.  Unit 2 en 3 (leerjaar 3,4,5 en 6,7,8) zijn zo ingericht dat je instructie krijgt van je eigen leerkracht. Daarna ga je zelfstandig in de unit verder werken aan je weektaak of krijg je nog een extra instructie. In de units werken leerkrachten en onderwijsassistenten samen om jou zoveel mogelijk onderwijs op maat te kunnen geven. Elke unit heeft naast een ‘ruisruimte’ ook een ‘stilteruimte’: een stille werkplek, waarin kinderen rustig kunnen en moeten werken.